The Originals

The Originals zijn dé interactieve feestband die elk nummer op verzoek speelt, van rock tot pop en alles daartussenin. Boek deze energieke band voor jouw evenement en geniet van een unieke muzikale ervaring waar jij en je gasten centraal staan!
The Originals: de ultieme verzoekjesband

Wil jij jouw favoriete nummers live horen? The Originals spelen alles, op verzoek! Deze kleurrijke feestband is al meer dan tien jaar een publieksfavoriet op festivals, bedrijfsfeesten, concerten en andere evenementen. Of je nu zin hebt in de rock van AC/DC, de pop van Chef’Special, of zelfs de herkenbare melodieën van Pippi Langkous—The Originals zetten jouw verzoekje moeiteloos om in een energieke live-performance. Geen nummer is te gek voor deze getalenteerde band!

Van de Coen & Sander Show tot de grootste podia

The Originals hebben hun naam gevestigd als een van de meest muzikale en interactieve live-acts van Nederland. Vier jaar lang waren zij de huisband van De Coen & Sander Show op Radio 538, waar ze met hun muzikale acrobatiek de luisteraars keer op keer verrasten. Daarnaast hebben ze getourd met rocklegende Barry Hay en Waylon, en stonden ze op prestigieuze podia zoals De Vrienden van Amstel Live, Paaspop, Strandfestival ZAND, en 538Live XXL. Met hun energieke optredens en vette LED-show brengen ze elke keer weer een unieke sfeer en 100% interactief muzikaal spektakel.

Jouw verzoek, hun uitvoering

Bij The Originals staat het publiek altijd centraal. Elke show is anders, omdat jij bepaalt wat ze spelen. Vanaf hun verzoekjespodium, midden in de zaal, kunnen jij en je gasten direct nummers aanvragen. Met hun aanstekelijke enthousiasme en kleurrijke uitstraling zorgen The Originals voor een onvergetelijke avond. Het is dan ook geen verrassing dat ze zijn uitgeroepen tot de Populairste Party Band van Nederland.

Boek The Originals voor de meest voordelige prijs

Wil je The Originals boeken voor jouw evenement? Bij Entertainment Agency kun je deze unieke band boeken tegen de meest voordelige prijs. Laat jouw feest of evenement uitblinken met de interactieve en muzikale magie van The Originals.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en om jouw boeking te regelen!

Op zoek naar een avondvullend programma? Een optreden van The Originals is ook uit te breiden met een spetterende allround DJ.

Video’s

Wat kost The Originals?

De prijs van The Originals begint bij € 7.995,- op inprikbasis (zonder geluid en licht). Optioneel kun je er geluid, licht, podium, special effects en een DJ voor in de pauzes bij boeken. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en exacte kosten voor jouw evenement.

Coverband The Originals boeken?

Entertainment Agency verzorgt boekingen van The Originals. Wil je The Originals boeken, een vrijblijvende optie of meer informatie? Neem contact met ons op via info@entertainment-agency.nl of bel ons direct op 085 3030 897.

Voor meer informatie over het boeken van artiesten, raadpleeg onze veelgestelde vragen. We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen om van jullie evenement een succes te maken!

Wat kun je van Entertainment Agency verwachten?

Entertainment Agency is een erkend boekingsbureau met een passie voor muziek. Al ruim 15 jaar ontzorgen en adviseren wij onze opdrachtgevers op het gebied van entertainment. Bij ons kun je rekenen op:

  • Persoonlijk en betrouwbaar advies
  • Professionele artiesten
  • Altijd de beste prijs
  • Gratis offerte
  • 14 dagen vrijblijvende optie

Neem vandaag nog contact met ons op voor het boeken van een geschikte coverband en maak van je evenement een onvergetelijke ervaring!

Show facts

Prijsindicatie: vanaf € 7.995,-

> Klik hier voor prijsinformatie

  • Bezetting: 5 personen
  • Genre: wat je maar wenst!
  • Speeltijd: 3 x 45 minuten of 2 x 60 minuten
  • Optioneel: Allround DJ

Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan voor een optreden.

Kunnen we je helpen?

We staan voor je klaar.

Vrijblijvende offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ

Details (indien bekend)

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk ook eens

Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief BTW en eventueel BUMA