Skip to main content

Over ons

Passie voor muziek

Entertainment Agency is een gepassioneerd entertainmentbureau.

Bij ons vind je de perfecte livemuziek voor je feest en wordt alles tot in de puntjes voor je geregeld.

Er zijn tegenwoordig veel bands, DJ’s en andere muzikale acts te vinden op het internet. Maar hoe weet je nu zeker die ene band net zo goed klinkt als in hun promotie video?

Wij nemen deze zorgen graag voor je uit handen. Door onze ruime ervaring, ons grote netwerk in de entertainmentbranche én onze samenwerking met uitsluitend ervaren en betrouwbare artiesten en leveranciers, ben jij ervan verzekerd dat je feest vlekkeloos verloopt!

Persoonlijk

Wij geven je graag persoonlijk advies, op basis van jouw wensen.

Duidelijk

Wij geloven in heldere communicatie en duidelijke afspraken – geen verrassingen achteraf.

Bereikbaar

We zijn goed bereikbaar en staan je graag te woord. Per mail, telefoon of Whatsapp. Wat jij wil.

Professioneel

Onze artiesten zijn ervaren en professioneel. Hierdoor ben jij ervan verzekerd dat alle afspraken worden nagekomen en je feest vlekkeloos verloopt.

Ontzorgen

Als je een artiest hebt geboekt, is het belangrijk om alle (technische) details goed af te stemmen met de feestlocatie; wij nemen deze zorg graag voor je uit handen.

Meedenken

Wij hebben een groot netwerk van artiesten; bij onverhoopte ziekte van een artiest gaan wij op zoek naar een goede vervanger. Jouw feest kan dus altijd doorgaan.

Even voorstellen

De enthousiaste en ervaren mannen achter Entertainment Agency (en DEEJAY AGENCY) zijn Ruben Bandstra & Jeff van Raamsdonk.

Dit gouden duo hecht veel waarde aan langdurige samenwerkingen met klanten, muzikanten en leveranciers. Zij nemen de tijd, laten niks aan het toeval over en werken altijd op een persoonlijke manier met oog voor detail.

Ruben Bandstra

Ruben is van origine drummer en speelt in coverbands als Soulbeach, The Wallpapers en Tenue the Ville. Door zijn ruim 20 jaar ervaring in de entertainmentwereld kent hij de markt als geen ander en heeft hij een omvangrijk netwerk van artiesten opgebouwd.

Jeff van Raamsdonk

Jeff kan amper 2 akkoorden op gitaar spelen, maar is achter de schermen zo’n 15 jaar actief als boeker in entertainmentbranche. Daarnaast is hij ook actief als artist- en eventmanager. Met zijn passie voor muziek en kennis voor kwaliteit weet hij de juiste artiesten met de juiste opdrachtgevers te matchen.

Wat anderen zeggen

Trots op onze reviews

Trots op onze referenties

Een selectie van tevreden opdrachtgevers