The States

The States is een energieke, akoestische band die de meest bekende nummers in een uniek akoestisch jasje steekt voor een onvergetelijke muzikale ervaring. Of het nu gaat om een bruiloft, bedrijfsfeest of festival, The States past perfect bij elke gelegenheid en zorgt altijd voor een volle dansvloer!
Boek The States: de veelzijdige akoestische band

The States is een energieke, akoestische en professionele band die de meest bekende en uiteenlopende songs in een uniek akoestisch jasje steekt. Met een repertoire vol herkenbare nummers, uitgevoerd op een manier die je nog niet eerder hebt gehoord, zorgt The States voor een onvergetelijke muzikale ervaring.

Perfect voor elk soort evenement

Of je nu een bedrijfsfeest, bruiloft, tuinfeest, festival of productlancering organiseert, The States past perfect bij elke gelegenheid. Dankzij hun unieke concept van popmuziek in een akoestische uitvoering, zijn de mogelijkheden eindeloos. De band kan op de achtergrond blijven spelen voor een rustige sfeer, maar wanneer het feest mag losbarsten, gaat gegarandeerd het dak eraf!

Een volle dansvloer en onvergetelijke hits

The States staat garant voor een volle dansvloer met een groot repertoire aan knallende hits van nu, de lekkerste 90’s classics en het beste uit de top-2000. De band speelt zonder vaste setlijst en speelt ter plekke in op de situatie. Of het nu dance, disco, rock, tranentrekkers of romantische kippenvel-momenten betreft, er is voor ieder wat wils!

Avondvullend programma met een DJ

Wil je nog meer variatie? The States is uit te breiden met een sfeervolle allround DJ, die naadloos aansluit op de energie van de band en de avond compleet maakt.

Boek The States voor de beste prijs

Ben je op zoek naar een energieke en veelzijdige band voor jouw evenement? Boek The States bij ons voor de meest voordelige prijs en zorg voor een avond vol enthousiasme, improvisatie en onwijs lekkere muziek!

Neem contact met ons op voor meer informatie en vrijblijvende prijsopgave.

Video’s

Wat kost The States?

De prijs van The States (5-persoons) kost € 2.495,- inclusief kleine geluidsset tot 80 personen. The States met 6-personen en geluid & licht tot 200 personen boek je voor € 3.495,-. Optioneel kun je er een grotere geluidsset, licht, podium, special effects en een DJ voor in de pauzes bij boeken. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en exacte kosten voor jouw evenement.

Coverband The States boeken?

Entertainment Agency verzorgt boekingen van The States. Wil je The States boeken, een vrijblijvende optie of meer informatie? Neem contact met ons op via info@entertainment-agency.nl of bel ons direct op 085 3030 897.

Voor meer informatie over het boeken van artiesten, raadpleeg onze veelgestelde vragen. We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen om van jullie evenement een succes te maken!

Wat kun je van Entertainment Agency verwachten?

Entertainment Agency is een erkend boekingsbureau met een passie voor muziek. Al ruim 15 jaar ontzorgen en adviseren wij onze opdrachtgevers op het gebied van entertainment. Bij ons kun je rekenen op:

  • Persoonlijk en betrouwbaar advies
  • Professionele artiesten
  • Altijd de beste prijs
  • Gratis offerte
  • 14 dagen vrijblijvende optie

Neem vandaag nog contact met ons op voor het boeken van een geschikte coverband en maak van je evenement een onvergetelijke ervaring!

Show facts

Prijsindicatie: vanaf € 2.495,-

  • Bezetting: 5 of 6 personen
  • Genre: Top 40, Pop, Easy listening
  • Speeltijd: 2 x 50 minuten of 3 x 45 minuten
  • Optioneel: Allround DJ

Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan voor een optreden.

Kunnen we je helpen?

We staan voor je klaar.

Vrijblijvende offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ

Details (indien bekend)

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk ook eens

Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief BTW en eventueel BUMA