BTMS

Ervaar de energie en het plezier van een top live show met BTMS, de coverband die feesten transformeert in onvergetelijke evenementen. Boek deze muzikale krachtpatser nu voor de meest voordelige prijs en maak van jouw volgende gelegenheid een groot succes!
Over BTMS (Black Tie Monkey Squad)

BTMS is al jarenlang één van de meest geboekte coverbands voor tentfeesten en festivals. Waar veel bands beloven om feesttenten omver te blazen, zorgt deze topband juist voor een warme en gezellige sfeer met een flinke dosis positieve energie. Met een band van zes muzikanten van wereldklasse en een high-energy show, brengt BTMS de beste hits naar jouw evenement. Wil je dat jouw feest een succes wordt? Dan is deze band de perfecte coverband voor jouw gelegenheid!

Hoogstaande liveshow met speciale effecten

De sensationele coverband BTMS staat altijd garant voor een indrukwekkende liveshow. Met een mega ledwall en speciale effecten die bijdragen aan de show, biedt BTMS een ervaring die je niet snel zult vergeten. In twee energieke sets brengen ze de energie van Amerikaanse halftime shows naar jouw feesttent of bedrijfsfeest. Het repertoire bevat een breed scala aan hits, met medleys die speciaal voor de band zijn gearrangeerd door de bekende producer Robin Wesley.

Uniek met twee zangers en een waanzinnige zangeres

Wat BTMS echt uniek maakt, is de aanwezigheid van niet één, maar twee zangers. Met Glenn en Rudi beschikt de band over twee ervaren entertainers op het podium. Voeg daar de uitzonderlijk getalenteerde zangeres Femke Bleeker aan toe en je hebt de crème de la crème van de Nederlandse vocale scene. Bovendien pakken ook de overige muzikanten graag de microfoon, waardoor je soms wel vijf zangers tegelijkertijd op het podium kunt ervaren!

Het ultieme feestconcept met top entertainment

De combinatie van muzikale hoogstandjes, speciale effecten en visuals maken BTMS het ultieme feestconcept voor een onvergetelijke live ervaring. De zes leden van BTMS zijn echte entertainmentmachines met een staat van dienst die spreekt voor zich. Deze muzikanten draaien al jaren mee aan de top van de Nederlandse coverbands.

Boek BTMS voor jouw evenement

Ben je op zoek naar de beste coverband voor jouw evenement? BTMS is beschikbaar voor feesten, festivals en bedrijfsfeesten, en komt standaard inclusief licht en geluid tot 1.000 personen. Ook de mega ledwall en speciale effecten zijn inbegrepen. Het veelzijdige repertoire maakt BTMS ideaal voor elke gelegenheid, of het nu gaat om een feesttent, festival of bedrijfsfeest.

Boek BTMS nu voor de meest voordelige prijs en verzeker jezelf van een spectaculair evenement! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en jouw feest onvergetelijk te maken met de beste coverband van Nederland.

Video’s

Wat kost BTMS?

De prijs van BTMS begint bij € 5.995,- op inprikbasis (zonder geluid en licht). Optioneel kun je er geluid, licht, podium, special effects en een DJ voor in de pauzes bij boeken. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en exacte kosten voor jouw evenement.

Coverband BTMS boeken?

Entertainment Agency verzorgt boekingen van BTMS. Wil je BTMS boeken, een vrijblijvende optie of meer informatie? Neem contact met ons op via info@entertainment-agency.nl of bel ons direct op 085 3030 897.

Voor meer informatie over het boeken van artiesten, raadpleeg onze veelgestelde vragen. We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen om van jullie evenement een succes te maken!

Wat kun je van Entertainment Agency verwachten?

Entertainment Agency is een erkend boekingsbureau met een passie voor muziek. Al ruim 15 jaar ontzorgen en adviseren wij onze opdrachtgevers op het gebied van entertainment. Bij ons kun je rekenen op:

  • Persoonlijk en betrouwbaar advies
  • Professionele artiesten
  • Altijd de beste prijs
  • Gratis offerte
  • 14 dagen vrijblijvende optie

Neem vandaag nog contact met ons op voor het boeken van een geschikte coverband en maak van je evenement een onvergetelijke ervaring!

Show facts

Prijsindicatie: vanaf € 5.995,-

  • Bezetting: 6 personen
  • Genre: Top 40, Pop, Rock, Dance
  • Speeltijd: 1 x 60 minuten en 1 x 75 minuten
  • Optioneel: Allround DJ

Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan voor een optreden.

Kunnen we je helpen?

We staan voor je klaar.

Vrijblijvende offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ

Details (indien bekend)

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk ook eens

Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief BTW en eventueel BUMA