Skip to main content

De feestdagen komen er weer aan en dat betekent dat het tijd is om na te denken over het jaarlijkse kerstfeest van jouw bedrijf. Of je nu een gezellige kerstborrel, een sfeervol kerstdiner of een groot kerstfeest organiseert, het juiste entertainment kan het verschil maken. Ben je op zoek naar een coverband, DJ of artiest die van jouw kerstfeest een succes maakt? Wij helpen je graag!

Waarom is entertainment belangrijk voor een bedrijfskerstfeest?

Het kerstfeest is vaak hét moment van het jaar waarop collega’s samen komen om in een ontspannen sfeer het jaar af te sluiten. Goede muziek zorgt niet alleen voor een fijne ambiance, maar nodigt ook uit tot dansen en samen genieten. Of je nu kiest voor een energieke coverband, een sfeervolle akoestische artiest of een allround DJ, het juiste entertainment kan de sfeer van jouw kerstfeest helemaal bepalen.

Coverbands voor een energieke avond

Wil je een bedrijfsfeest vol energie waar iedereen de dansvloer opgaat? Dan is een coverband de ideale keuze. Onze coverbands spelen de grootste hits van vroeger en nu, van pop en rock tot soul en disco. Hierdoor wordt jouw kerstfeest een avond vol herkenbare muziek waar jong en oud van kan genieten.

Een coverband zorgt ervoor dat de feeststemming er meteen in zit. Of je nu kiest voor bekende kerstnummers of de grootste danshits, een live band zorgt voor interactie met het publiek en brengt de energie die jouw kerstfeest onvergetelijk maakt.

Bekijk hier onze feestelijke coverbands!

Akoestische artiesten voor een intiem kerstdiner of kerstborrel

Heb je een kerstdiner of kerstborrel op de planning staan en zoek je iets subtielers? Een akoestische artiest is dan de perfecte keuze. Akoestische muziek is minder overheersend, maar biedt toch de feestelijke sfeer die bij de kerstdagen hoort. Dit is ideaal wanneer collega’s gezellig willen kletsen en genieten van de warme kerstsfeer.

Onze akoestische artiesten spelen sfeervolle versies van bekende nummers. Denk aan een solo-gitarist, een zanger met piano of een akoestisch duo. Zij zorgen voor een rustige, gezellige sfeer die perfect aansluit bij een intieme setting.

Bekijk hier onze sfeervolle akoestische artiesten

Allround DJ’s voor een feestelijke knaller

Als je op zoek bent naar een feest waarbij iedereen de voetjes van de vloer krijgt, dan is een allround DJ de perfecte keuze. Onze DJ’s zijn ervaren in het aanvoelen van de sfeer en draaien de muziek waar jouw collega’s het meest van houden. Van dance en house tot disco en 90’s classics, een goede DJ zorgt ervoor dat het feest de hele avond doorgaat.

Met een allround DJ kun je alle kanten op. Of je nu de avond rustig wil beginnen en eindigen met een knaller, of meteen vol gas wil gaan – de DJ past zich aan jouw wensen aan.

Bekijk hier onze professionele allround DJ’s

Bekende artiesten voor een Wow-Factor

Wil je echt indruk maken op je collega’s? Boek dan een bekende artiest. Een optreden van een populaire Nederlandse zanger, zangeres of band geeft jouw kerstfeest een speciale touch en zorgt voor een onvergetelijke ervaring. Niets zorgt voor meer sfeer en enthousiasme dan een live optreden van een artiest die iedereen kent.

Bekijk hier onze bekende artiesten

Het juiste entertainment voor jullie kerstfeest

Of je nu kiest voor een coverband, een akoestische artiest, een allround DJ of een bekende artiest, wij hebben precies wat je nodig hebt om van jouw bedrijfskerstfeest een succes te maken. Ons boekingskantoor biedt een breed aanbod aan entertainment opties voor elk type evenement. Wij luisteren naar je wensen en zorgen ervoor dat je kerstfeest een feest wordt om nooit te vergeten.

Boek nu het beste entertainment voor jouw kerstfeest en maak van dit jaar een bijzondere ervaring voor jou en je collega’s. Neem vandaag nog contact met ons op om

Waarom bij Entertainment Agency boeken?

Als gespecialiseerd boekingskantoor hebben we een uitgebreid netwerk van professionele artiesten en DJ’s die precies weten hoe ze jouw kerstfeest naar een hoger niveau kunnen tillen. Al meer dan 15 jaar lang zijn wij jaar op jaar trotse leverancier van vele kerstdiners, kerstborrels en knallende kerstfeesten. Naast muzikaal entertainment verzorgen wij ook alle benodigdheden, zoals een geluidsset, lichtshow, verlichte dansvloer, podia en nog veel meer.  Wij ontzorgen en zorgen dat alles vlekkeloos verloopt, zodat je zelf ook volledig kunt genieten van het kerstevenement!

Wij denken graag met je mee om ervoor te zorgen dat het entertainment perfect aansluit bij de sfeer die je voor ogen hebt. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies en een voorstel op maat. Liever zelf even rondneuzen? Bekijk hier alle artiesten!

Jeff

Bookings & Artist Manager