Loose Keys & Filippo Castellazzi

Loose Keys en Filippo Castellazzi vormen samen een dynamisch duo dat de energie van een live DJ combineert met de soulvolle klanken van een live gitarist. Met hun unieke mix van House en Lounge muziek creëren ze een onvergetelijke sfeer op elk evenement.
Loose Keys & Filippo Castellazzi: De ultieme DJ-Gitaar act

Loose Keys en Filippo Castellazzi vormen samen een dynamische en meeslepende muziekervaring door de energie van een live DJ te combineren met de soulvolle melodieën van een live gitarist. Dit unieke duo biedt een veelzijdige performance met een mix van House en Lounge muziek, perfect voor elke gelegenheid. Of je nu een sfeervolle achtergrond wilt creëren of het feest wilt laten losbarsten, Loose Keys en Filippo zorgen voor een onvergetelijke muzikale beleving.

Italiaanse topartiesten bundelen hun krachten

Loose Keys, ook bekend als Francesco Bongiorno, is een veelzijdige Italiaanse DJ en muziekproducent uit Amsterdam. Met een achtergrond in zowel klassieke muziek als EDM, heeft hij opgetreden op prestigieuze evenementen zoals het Amsterdam Dance Event (ADE) en muziek uitgebracht bij grote labels zoals Warner Music en Soave Records. Zijn ervaring als resident DJ in verschillende Italiaanse clubs heeft hem gevormd tot de dynamische artiest die hij vandaag is.

Filippo Castellazzi is een meesterlijk gitarist en componist, met een uitgebreide ervaring op internationale jazzfestivals zoals North Sea Jazz en Nice Jazz Festival. Hij heeft samengewerkt met tal van artiesten en heeft opnames gemaakt voor televisie en film. Zijn virtuositeit en veelzijdigheid maken hem de perfecte partner voor Loose Keys, samen creëren ze een unieke mix van House en Lounge muziek.

Uitbreidingen voor nog meer impact

Wil je de impact van deze act vergroten? Het dynamische duo van Loosy Keys en Filippo Castellazzi is uit te breiden met een MC/zangeres en/of een saxofonist voor een nog intensere muzikale belevenis. Deze extra live elementen zorgen voor een nog dynamischer en interactiever optreden, waardoor jouw evenement gegarandeerd een onvergetelijke ervaring wordt.

Boek Loose Keys & Filippo Castellazzi voor jouw evenement

Loose Keys en Filippo Castellazzi bieden een unieke en sfeervolle muziekervaring voor jouw evenement. Met hun achtergrond in zowel klassieke als moderne muziek en hun optredens op prestigieuze locaties en festivals wereldwijd, brengen ze een dynamische en meeslepende performance die geschikt is voor elke gelegenheid. Boek ze nu voor de beste prijs bij Entertainment Agency en geniet van een sfeervolle avond vol muziek en entertainment.

Neem contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvende prijsopgave.

Video’s

Wat kost Loose Keys & Filippo Castellazzi?

De prijs van Loose Keys & Filippo Castellazzi begint bij € 895,-  zonder de benodigde techniek. Optioneel kun je er een DJ booth, geluid, licht, podium, special effects en eventueel live muzikanten bij boeken. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en exacte kosten voor jouw evenement.

Loose Keys & Filippo Castellazzi boeken?

Entertainment Agency verzorgt boekingen van Loose Keys & Filippo Castellazzi. Wil je Loose Keys & Filippo Castellazzi boeken, een vrijblijvende optie of meer informatie? Neem contact met ons op via info@entertainment-agency.nl of bel ons direct op 085 3030 897.

Voor meer informatie over het boeken van artiesten, raadpleeg onze veelgestelde vragen. We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen om van jullie evenement een succes te maken!

Wat kun je van Entertainment Agency verwachten?

Entertainment Agency is een erkend boekingsbureau met een passie voor muziek. Al ruim 15 jaar ontzorgen en adviseren wij onze opdrachtgevers op het gebied van entertainment. Bij ons kun je rekenen op:

  • Persoonlijk en betrouwbaar advies
  • Professionele artiesten
  • Altijd de beste prijs
  • Gratis offerte
  • 14 dagen vrijblijvende optie

Neem vandaag nog contact met ons op voor het boeken van een geschikte DJ en maak van je evenement een onvergetelijke ervaring!

Show facts

Prijsindicatie: vanaf € 895,-

> Klik hier voor prijsinformatie

  • Bezetting: 2 personen
  • Genre: House, Lounge
  • Speeltijd: Vanaf 1 tot 4 uren
  • Optioneel: MC/zangeres, Saxofonist

Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan voor een optreden.

Kunnen we je helpen?

We staan voor je klaar.

Vrijblijvende offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ

Details (indien bekend)

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk ook eens

Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief BTW en eventueel BUMA