The Velvet Roses

The Velvet Roses is dé energieke feestband die jouw evenement naar een hoger niveau tilt met de grootste hits en meezingers. Met deze band is elk feest gegarandeerd een knaller vanaf het eerste nummer!
The Velvet Roses: De ultieme feestband voor elk feest

The Velvet Roses is dé frisse feestband die jouw evenement onvergetelijk maakt met de vetste hits en de allergrootste meezingers. Vanaf het eerste nummer weten de heren van The Velvet Roses je hart te veroveren en zorgen ze ervoor dat iedereen de dansvloer op gaat!

Elke feesttent op z’n kop

Of het nu gaat om een feesttent, een kroeg of een openluchtfestival, deze bandleden weten overal de sfeer te maken. Zelfs als ze buiten spelen, gaat het dak eraf! Nodig je vrienden uit en maak je klaar voor een avond vol energie en plezier. Bijzijn is meemaken!

Boek The Velvet Roses voor de meest voordelige prijs

Wil jij een avondvullend feest organiseren dat je gasten nooit zullen vergeten? Boek deze topband bij ons voor de meest voordelige prijs! Wil je nog meer uit je avond halen? Voeg een knallende feest-DJ toe voor een compleet entertainmentprogramma dat de hele nacht doorgaat.

Neem vandaag nog contact op

Wacht niet langer en zorg ervoor dat The Velvet Roses jouw volgende evenement tot een groot succes maken. Boek deze energieke feestband nu en bereid je voor op een avond vol feest, muziek en onvergetelijke herinneringen!

Video’s

Wat kost The Velvet Roses?

De prijs van The Velvet Roses begint bij € 2.695,- op inprikbasis (zonder geluid en licht) en € 3.395,- inclusief licht & geluid tot 500 personen. Optioneel kun je er geluid, licht, podium, special effects en een DJ voor in de pauzes bij boeken. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en exacte kosten voor jouw evenement.

Coverband The Velvet Roses boeken?

Entertainment Agency verzorgt boekingen van The Velvet Roses. Wil je The Velvet Roses boeken, een vrijblijvende optie of meer informatie? Neem contact met ons op via info@entertainment-agency.nl of bel ons direct op 085 3030 897.

Voor meer informatie over het boeken van artiesten, raadpleeg onze veelgestelde vragen. We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen om van jullie evenement een succes te maken!

Wat kun je van Entertainment Agency verwachten?

Entertainment Agency is een erkend boekingsbureau met een passie voor muziek. Al ruim 15 jaar ontzorgen en adviseren wij onze opdrachtgevers op het gebied van entertainment. Bij ons kun je rekenen op:

  • Persoonlijk en betrouwbaar advies
  • Professionele artiesten
  • Altijd de beste prijs
  • Gratis offerte
  • 14 dagen vrijblijvende optie

Neem vandaag nog contact met ons op voor het boeken van een geschikte coverband en maak van je evenement een onvergetelijke ervaring!

Show facts

Prijsindicatie: vanaf € 2.695,-

> Klik hier voor prijsinformatie

  • Bezetting: 5 personen
  • Genre: Top 40, Pop, Rock, Dance
  • Speeltijd: 3 x 45 minuten of 2 x 60 minuten
  • Optioneel: Allround DJ

Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan voor een optreden.

Kunnen we je helpen?

We staan voor je klaar.

Vrijblijvende offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ

Details (indien bekend)

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk ook eens

Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief BTW en eventueel BUMA