Glennis Grace

Glennis Grace, de krachtpatser van de Nederlandse muziek, heeft met haar indrukwekkende stem en onmiskenbare talent de wereld veroverd. Boek Glennis nu voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke muzikale ervaring tegen de beste prijs.
Over Glennis Grace

Glennis Grace, geboren als Glenda Hulita Elisabeth Batta op 19 juni 1978 in Amsterdam, is een van de meest getalenteerde zangeressen van Nederland. Al op jonge leeftijd werd haar zangtalent ontdekt, en op slechts 16-jarige leeftijd won ze de Soundmixshow met een indrukwekkende vertolking van Whitney Houston’s “One Moment in Time”. Dit markeerde het begin van een veelbelovende carrière in de Nederlandse muziekindustrie.

Carrière en doorbraak

In de jaren die volgden, bracht Glennis verschillende albums uit en bleef ze haar talent ontwikkelen. Haar doorbraak naar het grote publiek kwam in 2005 met haar deelname aan het Eurovisie Songfestival, waar ze Nederland vertegenwoordigde met het nummer “My Impossible Dream”. Hoewel het nummer de finale niet bereikte, opende het wel deuren voor Glennis om haar muzikale reis voort te zetten.

Glennis Grace: van Nederland naar de wereld

In 2011 bereikte Glennis nieuwe hoogten met haar deelname aan het populaire televisieprogramma “De Beste Zangers van Nederland”. Haar krachtige vertolking van het nummer “Afscheid” van Volumia! werd een enorme hit en liet zien dat ze een veelzijdige artiest is die elk genre kan beheersen.

In 2018 bereikte Glennis wereldwijde bekendheid toen ze indruk maakte op het Amerikaanse publiek tijdens haar deelname aan “America’s Got Talent”. Haar verbluffende uitvoeringen van klassiekers zoals “Run to You” van Whitney Houston brachten haar tot de finale en bevestigden haar status als een internationale superster.

Glennis Grace: muzikale prestaties en samenwerkingen

Door de jaren heen heeft Glennis samengewerkt met tal van grote artiesten, zowel nationaal als internationaal. Ze heeft talloze prijzen gewonnen en blijft een van de meest gerespecteerde en geliefde zangeressen in Nederland. Met haar buitengewone stem en onvergetelijke optredens weet Glennis keer op keer haar publiek te raken.

Boek Glennis Grace voor jouw evenement

Wil je een zangeres met een fantastische stem op jouw evenement? Boek Glennis Grace nu voor de meest voordelige prijs en verzeker jezelf van een optreden dat jouw gasten nog lang zal bijblijven. Of het nu gaat om een intiem optreden of een grootschalig evenement, Glennis brengt haar indrukwekkende stem en charisma naar elk podium.

Waarom Glennis Grace Boeken?

Met meer dan twee decennia ervaring en een repertoire dat varieert van soul en pop tot ballads, is Glennis Grace een absolute garantie voor een onvergetelijke muzikale ervaring. Haar krachtige stem, gecombineerd met haar emotionele diepgang, maakt haar een van de meest gevraagde artiesten in Nederland en daarbuiten.

Neem vandaag nog contact met ons op om Glennis Grace te boeken voor jouw evenement en maak er een onvergetelijke ervaring van!

Video’s

Wat kost Glennis Grace?

De prijs van Glennis Grace begint bij € 8.500,- voor een tape act op inprikbasis (zonder geluid en licht). Je kunt haar ook met band boeken vanaf € 14.000,-. Optioneel kun je er geluid, licht, podium, special effects en een DJ voor in de pauzes bij boeken. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en exacte kosten voor jouw evenement.

Zangeres Glennis Grace boeken?

Entertainment Agency verzorgt boekingen van Glennis Grace. Wil je Glennis Grace boeken, een vrijblijvende optie of meer informatie? Neem contact met ons op via info@entertainment-agency.nl of bel ons direct op 085 3030 897.

Voor meer informatie over het boeken van bekende artiesten, raadpleeg onze veelgestelde vragen. We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen om van jullie evenement een succes te maken!

Wat kun je van Entertainment Agency verwachten?

Entertainment Agency is een erkend boekingsbureau met een passie voor muziek. Al ruim 15 jaar ontzorgen en adviseren wij onze opdrachtgevers op het gebied van entertainment. Bij ons kun je rekenen op:

  • Persoonlijk en betrouwbaar advies
  • Professionele artiesten
  • Altijd de beste prijs
  • Gratis offerte
  • 14 dagen vrijblijvende optie

Neem vandaag nog contact met ons op voor het boeken van een bekende zangeres en maak van je evenement een onvergetelijke ervaring!

Show facts

Prijsindicatie:
Vanaf € 8.500,- (tape act)
Vanaf € 14.500,- (met live band)

> Klik hier voor prijsinformatie

  • Bezetting: 1 persoon (tape act) of 8 personen (live band)
  • Genre: Allround
  • Speeltijd: 1 x 30 minuten (tape act), 1 x 60 minuten (met live band)
  • Optioneel: Live band

Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan voor een optreden of boek de artiest direct voor jouw evenement!

Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9% BTW en 7% BUMA

Kunnen we je helpen?

We staan voor je klaar.

Vrijblijvende offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ

Details (indien bekend)

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk ook eens

Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief BTW en eventueel BUMA