Candy Dulfer

Candy Dulfer, de wereldberoemde Nederlandse saxofoniste, is terug op het podium met haar unieke mix van funk en jazz. Boek Candy nu voor jouw evenement en geniet van een onvergetelijke muzikale ervaring tegen de beste prijs.
De Stem van Funk en Jazz

De Nederlandse saxofoniste Candy Dulfer staat te popelen om weer te doen waar ze het beste in is: optreden met haar sensationele band en haar unieke ‘funky stuff’ naar podia over de hele wereld brengen. Na de vele uitdagingen van 2020 en 2021 kan Candy niet wachten om live op te treden en haar trouwe fans te laten kennismaken met de gloednieuwe nummers waar ze aan gewerkt heeft. Met haar muziek wil ze genezing en troost bieden aan iedereen die het nodig heeft.

Meer dan 30 jaar muzikale meesterschap

Het is moeilijk te geloven dat het al meer dan 30 jaar geleden is dat Candy Dulfer beroemd werd dankzij haar samenwerkingen met Dave Stewart (de wereldwijde nummer 1-hit “Lily was here”) en natuurlijk de legendarische Prince. Zijn humoristische aanbeveling (“When I want sax, I call Candy”) in de “Partyman” video zorgde ervoor dat de wereld kennismaakte met de jonge, glamoureuze en getalenteerde saxofoniste aan zijn zijde. Hun samenwerking ging door met talloze studio-opnames, tv-optredens, en concerttournees over de hele wereld. Candy werd zelfs een vast lid van Prince’s NPG-band tijdens zijn recordbrekende ‘Musicology’ tour en album.

Samenwerkingen met de grootsten der aarde

Candy Dulfer had het geluk om zowel in de studio als op het podium te werken met enkele van de grootste namen in de muziekwereld, waaronder Van Morrison, Maceo Parker, Sheila E., Mavis Staples, Lionel Richie, Beyoncé, Pink Floyd, Chaka Khan, Aretha Franklin, Nile Rodgers en vele anderen. Ondanks deze prominente samenwerkingen bleef Candy zich voornamelijk richten op haar solocarrière. Ze startte haar eigen band op 13-jarige leeftijd en tourt sindsdien de wereld rond. Haar eerste soloalbum ‘Saxuality’ leverde haar een Grammy Award-nominatie op, met wereldwijd meer dan 2,5 miljoen verkochte exemplaren van haar soloalbums, en verschillende nummer 1-hits in de VS.

Innovatie tijdens de pandemie en nieuwe muziek

Net als iedereen moest Candy al haar plannen in de ijskast zetten toen de pandemie in 2020 toesloeg. Deze onverwachte pauze gaf haar echter de tijd om nieuwe creatieve wegen te verkennen. Candy lanceerde de ‘Music in my Kitchen Challenge’, waarbij ze online vanuit haar huis optrad, inclusief een unieke virtuele reünie met Dave Stewart om de klassieker “Lily was here” te spelen. Daarnaast startte ze Club Dauphine TV, een wekelijkse online tv-show met bekende covers gespeeld door Candy en beroemde Nederlandse gaststerren, wat wereldwijd zeer goed werd ontvangen.

Terug naar het podium

In 2021 tekende Candy een nieuw platencontract bij Mascot Label Group en bracht in 2022 haar nieuwste album ‘We Never Stop’ uit, met daarop een nummer met Nile Rodgers van Chic. Na een uitgebreid jaar van touren en promoten van haar laatste album in 2023, keert Candy Dulfer in 2024 terug naar festival- en clubpodia in heel Europa, Japan en de VS. Met haar gepassioneerde podium aanwezigheid, inspirerende en opbeurende muzikale boodschap, en haar topklasse band, is ze klaar om HARDER te FUNKEN dan ooit tevoren.

Boek Candy Dulfer voor jouw evenement

Wil je Candy Dulfer boeken voor jouw evenement? Bij Entertainment Agency kun je deze wereldberoemde saxofoniste boeken voor de meest voordelige prijs. Met haar energieke optredens en onvergetelijke muziek zorgt Candy Dulfer voor een unieke beleving die jouw evenement naar een hoger niveau tilt.

Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en verzeker jezelf van een onvergetelijk optreden!

Video’s

Wat kost Candy Dulfer?

De prijs van Candy Dulfer begint bij € 16.750,- op inprikbasis (zonder geluid en licht). Optioneel kun je er geluid, licht, podium, special effects en een DJ voor in de pauzes bij boeken. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en exacte kosten voor jouw evenement.

Saxofoniste Candy Dulfer boeken?

Entertainment Agency verzorgt boekingen van Candy Dulfer. Wil je Candy Dulfer boeken, een vrijblijvende optie of meer informatie? Neem contact met ons op via info@entertainment-agency.nl of bel ons direct op 085 3030 897.

Voor meer informatie over het boeken van bekende artiesten, raadpleeg onze veelgestelde vragen. We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen om van jullie evenement een succes te maken!

Wat kun je van Entertainment Agency verwachten?

Entertainment Agency is een erkend boekingsbureau met een passie voor muziek. Al ruim 15 jaar ontzorgen en adviseren wij onze opdrachtgevers op het gebied van entertainment. Bij ons kun je rekenen op:

  • Persoonlijk en betrouwbaar advies
  • Professionele artiesten
  • Altijd de beste prijs
  • Gratis offerte
  • 14 dagen vrijblijvende optie

Neem vandaag nog contact met ons op voor het boeken van een bekende saxofoniste en maak van je evenement een onvergetelijke ervaring!

Show facts

Prijsindicatie: vanaf € 16.750,-

> Klik hier voor prijsinformatie

  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Allround
  • Speeltijd: In overleg

Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan voor een optreden of boek de artiest direct voor jouw evenement!

Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9% BTW en 7% BUMA

Kunnen we je helpen?

We staan voor je klaar.

Vrijblijvende offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ

Details (indien bekend)

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk ook eens

Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief BTW en eventueel BUMA