Gers Pardoel

Er is een kleine kans dat je de teksten “Ik Neem Je Mee Op Reis” en “Spring Maar Achterop Bij Mij, Achter Op M’n Fiets” niet kent. Gers Pardoel scoorde feel good hits als “Ik Neem Je Mee”, “Bagagedrager” en “Broodje Bakpao”.

Gers Pardoel, geboren als Gerwin Pardoel op 12 mei 1981 in Nijmegen, is een van de bekendste Nederlandse rappers en zangers van deze tijd. Onder zijn artiestennaam Gers heeft hij een indrukwekkende carrière opgebouwd, met tal van hits en succesvolle samenwerkingen. Zijn opkomst in de Nederlandse muziekwereld is mede te danken aan de hulp van artiesten zoals Remon Stotijn (Postman) en Anouk, die hem de kneepjes van het vak hebben bijgebracht.

Doorbraak in de muziekwereld

Gers Pardoel brak in 2009 door met de hit “Broodje Bakpao,” een samenwerking met The Opposites en Sef. Deze single bereikte de tweede plaats in de Nederlandse Top 40 en markeerde het begin van zijn succes in de muziekwereld. In 2011 bracht Gers zijn debuutalbum “De Wereld Is Van Jou” uit, met daarop de megahit “Ik Neem Je Mee.” Deze track groeide uit tot de grootste Nederlandstalige hit ooit in de Top 40 en bleef zes weken op nummer één staan.

Een reeks van hits

Naast zijn doorbraaknummer heeft Gers Pardoel talloze andere hits op zijn naam staan. Denk hierbij aan nummers zoals “Bagagedrager,” “Nergens Zonder Jou” (in samenwerking met Guus Meeuwis), en “Liever Dan Lief” met Doe Maar. Gers blijft vernieuwen en bracht in 2020 zijn album “2020” uit, waarmee hij zijn veelzijdigheid als artiest wederom bewees.

Boek Gers Pardoel voor jouw evenement

Wil je jouw evenement naar een hoger niveau tillen? Boek Gers Pardoel voor een onvergetelijke feest. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, festival of privé-evenement, met Gers Pardoel als artiest ben je verzekerd van een show vol energie en bekende hits. Bij ons kun je Gers Pardoel boeken voor de meest voordelige prijs.

Neem vandaag nog contact op om de mogelijkheden te bespreken en maak van jouw evenement een succes met Gers Pardoel!

Waarom Gers Pardoel Boeken?

Ervaren en veelzijdig artiest: Gers Pardoel heeft jarenlange ervaring en een uitgebreide repertoire aan hits.
Bekende naam: Met hits zoals “Ik Neem Je Mee” en “Bagagedrager” weet Gers het publiek te entertainen.
Voordelige prijs: Bij ons boek je Gers Pardoel voor de beste prijs, zonder extra kosten.

Neem contact met ons op voor meer informatie en boek Gers Pardoel voor jouw volgende evenement!

Video’s

Wat kost Gers Pardoel?

De prijs van Gers Pardoel begint bij € 10.000,- op inprikbasis (zonder geluid en licht). Optioneel kun je er geluid, licht, podium, special effects en een DJ voor in de pauzes bij boeken. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en exacte kosten voor jouw evenement.

Gers Pardoel boeken?

Entertainment Agency verzorgt boekingen van Gers Pardoel. Wil je Gers Pardoel boeken, een vrijblijvende optie of meer informatie? Neem contact met ons op via info@entertainment-agency.nl of bel ons direct op 085 3030 897.

Voor meer informatie over het boeken van artiesten, raadpleeg onze veelgestelde vragen. We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen om van jullie evenement een succes te maken!

Wat kun je van Entertainment Agency verwachten?

Entertainment Agency is een erkend boekingsbureau met een passie voor muziek. Al ruim 15 jaar ontzorgen en adviseren wij onze opdrachtgevers op het gebied van entertainment. Bij ons kun je rekenen op:

  • Persoonlijk en betrouwbaar advies
  • Professionele artiesten
  • Altijd de beste prijs
  • Gratis offerte
  • 14 dagen vrijblijvende optie

Neem vandaag nog contact met ons op voor het boeken van een geschikte bekende artiest en maak van je evenement een onvergetelijke ervaring!

Show facts

Prijsindicatie: vanaf € 10.000,-

> Klik hier voor prijsinformatie

  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Nederlandstalige rap
  • Speeltijd: 1 x 30 minuten

Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan voor een optreden of boek de artiest direct voor jouw evenement!

Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9% BTW en 7% BUMA

Kunnen we je helpen?

We staan voor je klaar.

Vrijblijvende offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ

Details (indien bekend)

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk ook eens

Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief BTW en eventueel BUMA