Diggy Dex

Met een reeks van succesvolle albums en hits op zijn naam, waaronder “Slaap Lekker (Fantastig Toch)” en “Treur Niet (Ode Aan Het Leven)”, heeft Diggy Dex zijn veelzijdigheid bewezen. Deze populaire chansonrapper is nu te boeken voor jouw evenement!
Over Diggy Dex

Diggy Dex, de artiestennaam van Koen Jansen, heeft zich gevestigd als een van de meest veelzijdige en gerespecteerde artiesten in de Nederlandse muziekscene. Met een reeks succesvolle albums en hits zoals “Slaap Lekker (Fantastig Toch)” en “Treur Niet (Ode Aan Het Leven)” heeft hij zijn unieke stijl en talent voor verhalende muziek bewezen. Diggy Dex staat bekend om zijn mix van genres en zijn vermogen om diepgaande emoties te verpakken in toegankelijke liedjes, waardoor hij de bijnaam ‘chansonrapper’ heeft verdiend.

Muzikale succesverhalen

Na het grote succes van zijn vijfde album “Golven,” waarop hij samenwerkte met artiesten als JW Roy en Ali B, bleef Diggy Dex zijn stempel drukken op de muziekwereld. Zijn zesde album “Karavaan” markeert een nieuw hoogtepunt in zijn carrière. Dit album, dat wordt geprezen om zijn introspectieve en verhalende liedjes, neemt luisteraars mee op een muzikale reis vol reflectie en dankbaarheid. Het succes van “Karavaan” bracht hem naar uitverkochte zalen, waaronder het iconische Koninklijk Theater Carré, en maakte hem tot een geliefde live-act op festivals en in clubs door het hele land.

Diggy Dex Live: Een unieke ervaring

Diggy Dex is niet alleen een meester in het maken van muziek, maar ook een geweldige performer die het publiek weet te betoveren met zijn optredens. Zijn live-shows zijn een mix van energie, emotie en muzikaal vakmanschap, wat hem tot een van de meest gevraagde artiesten maakt voor evenementen. Of je nu een intieme setting of een groot festival organiseert, Diggy Dex zorgt voor een onvergetelijke ervaring.

Boek Diggy Dex voor jouw evenement

Wil je een bijzondere bekende muzikale act op jouw evenement? Dan is Diggy Dex de chansonrapper die je nodig hebt. Met zijn unieke stijl en indrukwekkende repertoire is hij de perfecte keuze voor elk evenement. Bij ons kun je Diggy Dex boeken voor de meest voordelige prijs. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en verzeker jezelf van een topoptreden met Diggy Dex!

Waarom Diggy Dex Boeken?

Unieke mix van genres: Diggy Dex combineert verschillende muziekstijlen tot een unieke sound die jong en oud aanspreekt.
Bekend van hits en albums: Met nummers zoals “Slaap Lekker (Fantastig Toch)” en “Treur Niet (Ode Aan Het Leven)” is Diggy Dex een gevestigde naam in de Nederlandse muziek.
Voordelige prijs: Boek Diggy Dex bij ons voor de beste prijs, zonder verborgen kosten.

Maak je evenement compleet met de onvergetelijke muziek van Diggy Dex. Neem contact met ons op voor meer informatie en boek vandaag nog!

Video’s

Wat kost Diggy Dex?

De prijs van Diggy Dex begint bij € 15.000,- op inprikbasis (zonder geluid en licht). Optioneel kun je er geluid, licht, podium, special effects en een DJ voor in de pauzes bij boeken. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en exacte kosten voor jouw evenement.

Diggy Dex boeken?

Entertainment Agency verzorgt boekingen van Diggy Dex. Wil je Diggy Dex boeken, een vrijblijvende optie of meer informatie? Neem contact met ons op via info@entertainment-agency.nl of bel ons direct op 085 3030 897.

Voor meer informatie over het boeken van artiesten, raadpleeg onze veelgestelde vragen. We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen om van jullie evenement een succes te maken!

Wat kun je van Entertainment Agency verwachten?

Entertainment Agency is een erkend boekingsbureau met een passie voor muziek. Al ruim 15 jaar ontzorgen en adviseren wij onze opdrachtgevers op het gebied van entertainment. Bij ons kun je rekenen op:

  • Persoonlijk en betrouwbaar advies
  • Professionele artiesten
  • Altijd de beste prijs
  • Gratis offerte
  • 14 dagen vrijblijvende optie

Neem vandaag nog contact met ons op voor het boeken van een geschikte bekende artiest en maak van je evenement een onvergetelijke ervaring!

Show facts

Prijsindicatie: vanaf € 15.000,-

> Klik hier voor prijsinformatie

  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Nederlandstalige rap
  • Speeltijd: 1 x 30 minuten
  • Optioneel: Live band

Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan voor een optreden of boek de artiest direct voor jouw evenement!

Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9% BTW en 7% BUMA

Kunnen we je helpen?

We staan voor je klaar.

Vrijblijvende offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ

Details (indien bekend)

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk ook eens

Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief BTW en eventueel BUMA